Vacatures

Vacature Medisch schrijver            

De Nederlandse Vereniging voor Ehlers-Danlos patiënten (VED) is een landelijke patiëntenvereniging voor mensen met het Ehlers-Danlos Syndroom en directbetrokkenen. We gaan dit jaar onze website compleet opnieuw maken. We zoeken hiervoor een vrijwilliger met een medische achtergrond en affiniteit met schrijven. Nadat de website klaar is, gaan we aan de slag met het foldermateriaal. Veel staat nog volgens de oude nosologie geschreven en dat moet opnieuw gemaakt worden met de huidige inzichten. 

Wat vragen wij?

Medische achtergrond op HBO/WO niveau.

Gemiddeld 4 uur per week beschikbaar.

Je werkt samen met het bestuur en de PR commissie, waarin je afspraken maakt en nakomt, zaken met regelmaat aan elkaar terugkoppelt. 

Wat bieden wij?

Positieve werksfeer met begrip voor EDS/HMS klachten.

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen.

Jaarlijkse vrijwilligersdag, georganiseerd door de VED.

Heb je interesse en ben je gemotiveerd om je steentje bij te dragen?

Mail dan je CV en motivatie naar secretaris@ehlers-danlos.nl

Wij verzoeken nadrukkelijk ook partners/ouders van EDS patiënten te solliciteren naar deze functie.

 

Vacature Penningmeester

Ben jij die bevlogen vrijwilliger, die zich maatschappelijk wil inzetten en verstand heeft van cijfertjes? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor onze vacature van Penningmeester.

De Nederlandse Vereniging voor Ehlers-Danlos patiënten (VED) is een landelijke patiëntenvereniging voor mensen met de aandoening van Ehlers-Danlos en directbetrokkenen. Als penningmeester ben je verantwoordelijke voor de financiën binnen de vereniging en legt verantwoording af aan het bestuur en de leden van de vereniging. 

Als penningmeester van de VED heb je interesse in de problematiek van onze leden. Je kunt goed communiceren en inhoudelijk luisteren. Je hebt inzicht in politiek-bestuurlijke verhoudingen en wat er binnen de vereniging aan de orde is. Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en laat geen dingen liggen. Het is een pré als je ervaring hebt met het aanvragen van subsidies, budgetteringen en financiële verantwoording. Je bent ook netwerkgericht en gebruikt dit om onze doelen te behalen.

Het belangrijkste is dat je het bestuur en de leden van de vereniging op verantwoorde wijze financieel op de been houdt. Hierbij zorg je dat alle geldzaken goed beheerd worden en transparant georganiseerd. 

Momenteel zijn we bezig met een administratieve reorganisatie. Daarbij krijg je de ruimte om samen met Stichting MEO de boekhouding een nieuwe hedendaagse vorm te geven.

Als bestuur vergaderen we één keer per twee maanden. De tijdsbesteding zal minimaal één dagdeel (4 uur) per week bedragen, mede afhankelijk van de activiteiten en de eigen initiatieven alsmede de verdeling van de bestuurstaken.

Reiskosten en overige onkosten die je maakt ten behoeve van de vereniging worden vergoed.

Het bestuur wordt professioneel ondersteund door een bureau in Naarden. Bijscholing op bestuurstaken is mogelijk via PGOsupport.

Heb je interesse en ben je gemotiveerd om je steentje bij te dragen?

Mail dan je CV en motivatie naar secretaris@ehlers-danlos.nl

Wij verzoeken nadrukkelijk ook partners/ouders van EDS patiënten te solliciteren naar deze functie.

 

Vacature Telefoonteam

Voor het telefoonteam van de VED zijn wij op zoek naar een nieuwe vrijwilliger.

Als lid van het telefoonteam beantwoordt je verschillende vragen van iedereen die de vereniging belt. Je bent de stem van de vereniging. Samen met je collega’s werk je samen in een team. Je krijgt vooraf ruime instructies, zodat je goed beslagen ten ijs kan komen. 

Wat verwachten we?

Je krijgt de taak om de telefoonlijn te bemannen en je staat open voor training, die de vereniging zo nodig voor je gaat verzorgen. 

Gedurende het gehele jaar heb je met uitzondering van de vastgestelde vakantieperiode (medio juni tot medio september) telefoondienst op een vastgestelde dag of dagdeel, van 09.00 uur tot +/- 18.00uur.Uiteraard in overleg met jou.

Voor meer informatie of je sollicitatie kun je mailen naar nikki@ehlers-danlos.nl

 

 

Meer informatie

Uitgebreide informatie over de vacatures is te krijgen bij Marijke Jansen, secretaris@ehlers-danlos.nl. Naar dit mailadres kun je ook je cv en aanmelding voor de vacature sturen.

Heb jij tijd en energie om onze vereniging te helpen? Meld je dan aan! We hebben je hard nodig!

Wij verzoeken nadrukkelijk ook partners/ouders van EDS patiënten te reageren!

 

Zou u wat voor onze vereniging willen betekenen? Stuur uw open sollicitatie naar secretaris@ehlers-danlos.nl 

Wij verzoeken nadrukkelijk ook partners/ouders van EDS patiënten te reageren!