Lid worden

*************************************************************************************************************************

LET OP:

Per 1 mei 2018 verhuizen wij naar Stichting MEO. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om het formulier "lid worden" te gebruiken. U kunt een mail sturen naar info@ehlers-danlos.nl en dan schrijven wij u in.

Eind 2018 gaan we overstappen naar een nieuwe website. Tot die tijd vragen wij uw begrip voor de overgang. 

*************************************************************************************************************************

Door middel van uw bijdrage kunnen wij werken aan het realiseren van de doelstellingen van onze vereniging. Alle activiteiten van de vereniging zijn er op gericht meer bekendheid te geven aan en meer inzicht te krijgen in het syndroom van Ehlers-Danlos. Ook wil de vereniging haar leden graag voorzien van zoveel mogelijk nuttige informatie en bieden wij zoveel mogelijk lotgenotencontact. Als lid van de VED draagt u bij aan dit alles en ontvangt u een hoop terug.

Wij hebben de voordelen van ons lidmaatschap voor u op een rijtje gezet:

  • Gratis toezending van het leden-magazine (3x per jaar).
  • Gratis toegang tot ConnectED; Onze digitale beveiligde omgeving voor leden met informatie, advies, prikbordfunctie, mogelijkheid om lotgenoten te vinden en het beheren van uw eigen gegevens.
  • Gebruik van informatielijn via telefoon of email.
  • Gebruik maken van de mogelijkheid voor een telefonisch één-op-één-gesprek met een van onze ervaringsdeskundige contactpersonen.
  • Gebruik van onze Medisch Adviesraad bestaande uit 28 specialismen: bij complexe medische vragen kunt u via onze speciale contactpersoon vragen aan hen stellen of uw arts laten overleggen met één van de medische adviesraadartsen.
  • Toegang tot het juridisch steunpunt van de Ieder(in) (Netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte).
  • Actuele informatie en contact met lotgenoten tijdens regiodagen,ouder-kinddag, koffieochtenden, chatsessies en het jaarlijkse lotgenotencontactweekend.
  • Belangrijke links naar andere organisaties via de links op de website. 
  • Belangenbehartiging via gesprekken met belangrijke organisaties in de zorg, politiek (via koepel) en andere belanghebbenden.

Het lidmaatschap kost € 25,00 per jaar. Dit bedrag is zo voorgeschreven door Fonds PGO (onze subsidiegever).


TIP: Vergeet niet bij uw zorgverzekering te controleren of u de contributiefactuur van het lidmaatschap kan indienen. Veel zorgverzekeringen vergoeden het lidmaatschap!
Bekijk hier de lijst.